30 RIDDLES WITH ANSWER

30 RIDDLES WITH ANSWER: Riddles are thought-provoking puzzles or questions that challenge one’s intellect and creativity. They often involve wordplay, lateral thinking, and clever use of language to convey hidden meanings or solutions. Riddles can be found in various cultures and traditions worldwide, serving as both entertainment and a way to sharpen mental acuity.

30 RIDDLES WITH ANSWER

1.I’m not alive, but I can grow; I don’t have lungs, but I need air; I don’t have a mouth, but water kills me. What am I?

Answer : Fire

2. Riddle: What is always in front of you but can’t be seen?

Answer: The future.

3.Riddle: What is so fragile that saying its name breaks it?

Answer: Silence.

4.Riddle: I am taken from a mine, and shut up in a wooden case, from which I am never released, and yet I am used by almost every person. What am I?

Answer: Pencil lead/graphite.

5.Riddle: The more you have of it, the less you see. What is it?

Answer: Darkness.

6.Riddle: I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer: A joke.

7.Riddle: The more you take, the more you leave behind. What am I?

Answer: Footsteps.

8.Riddle: What can fill a room but takes up no space?

Answer: Light.

9.Riddle: What has a thumb and four fingers but is not alive?

Answer: A glove.

10.Riddle: I’m full of holes, but I can still hold a lot of water. What am I?

Answer: A sponge.

11.Riddle: What has to be broken before you can use it?

Answer: An egg.

12.Riddle: I have cities, but no houses. I have mountains, but no trees. I have water, but no fish. What am I?

Answer: A map.

13.Riddle: What comes once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years?

Answer: The letter ‘M’.

14.Riddle: I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?

Answer: A candle.

15.Riddle: What has a head and a tail but no body?

Answer: A coin.

16.Riddle: I have branches, but no fruit, trunk, or leaves. What am I?

Answer: A bank.

17.Riddle: What has one eye but can’t see?

Answer: A needle.

18.Riddle: The person who makes it, sells it. The person who buys it, never uses it. The person who uses it, never knows they’re using it. What is it?

Answer: A coffin.

19.Riddle: What has many teeth but can’t bite?

Answer: A comb.

20.Riddle: what is black when it is clean and white when it is dirty ?

Answer: Blackboard

30 RIDDLES WITH ANSWER:

30 RIDDLES WITH ANSWER:
30 RIDDLES WITH ANSWER: the most confusing riddles

21.Riddle : what kind of band never plays music ?

Answer : Rubber band

22.Riddle: I have seven letters. The first two stand for a boy. The first three stand for a girl. The first four stand for a brave boy. Answer. Heroine

23. Riddle : What is the beginning of everything, also the end of life?

Answer : E

24. Riddle : I’m a green house. Inside me is a white house. Inside my white house is a red house. and in my red house are my babies. What am I?

Answer: watermelon

25.Riddle : First you throw away the outside and cook the inside. Then you eat the outside and throw away the inside. What is it?

Answer : corn

26.Riddle : What can you never eat for breakfast?

ANSWER : Lunch/dinner

27.Riddle : How many cheese sandwiches can you eat on an empty stomach?

Answer : Only one

28. Riddle : Hungry donkey was tied to a rope eight feet long. About thirty feet away there was a basket of fresh carrots. The donkey wanted to eat those carrots. How did he reach them?

Answer: It’s not tied to anything else!

29. Riddle : What can you hold in your left hand, but not in your right hand?

Answer : Your right hand

30. Riddle : When you say this word, it disappears. What is it?

Answer : silence

30 RIDDLES WITH ANSWER

How to study for exams in one night

Inspirational stories part 1

https://nautiyalqueen.blogspot.com/2022/01/heal-yourself.html

https://nautiyalqueen.blogspot.com/2022/01/beauty.html

https://nautiyalqueen.blogspot.com/2022/01/attitude.html

https://nautiyalqueen.blogspot.com/2022/01/life.html

Table of Contents

%d bloggers like this: